domingo, 12 de junio de 2011

Celebrant l´aniversari d´amics

Un grup d´amics es troben per a triar el lloc on soparan junts per a celebrar la seua festa d´aniversari. Finalment es posen d´acord en sopar al restaurant de l´Ateneu Cultural, perquè les cambreres són guapes, porten minifalda i escots generosos.

Deu anys després, els mateixos amics, ja cinquantins, es reunixen de nou per a triar el restaurant on anar a sopar. Finalment es posen d´acord a sopar en el restaurant de l´Ateneu Cultural, perquè el menú és molt bo i hi ha una magnífica carta de vins.

Deu anys després, els mateixos amics, ja sexagenaris, es reunixen de nou per a triar el restaurant on anar a sopar. Finalment es posen d´acord a sopar en el restaurant de l´Ateneu Cultural, perquè es un lloc tranquil, sense sorolls i té saló per a no fumadors.

Deu anys després, els mateixos amics, ja setantins, es reunixen de nou per a triar el restaurant on anar a sopar. Finalment es posen d´acord a sopar en el restaurant de l´Ateneu Cultural, perquè el restaurant té accés per a minusvàlids i inclús hi ha ascensor.

Deu anys després, els mateixos amics, ja octogenaris, es reunixen de nou per a triar el restaurant on anar a sopar. Finalment es posen d´acord a sopar en el restaurant de l´Ateneu Cultural, i tots coincidixen en què es una gran idea perquè mai han sopat allí.

No hay comentarios: